BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Friday, March 4, 2011

TRIP TO GENTING. it's 'walah' bebe!!

Assalamualaikum...

Yeaaa..Assa!! enjoy!! haaa..nak habaq sikit kat hampa semua, minggu lepas aku p Genting ngan kawan2 aku lepas tension la konon ye la test segala mid-term dah habiskan. Tu citer kawan2 aku tapi aku nyer test segala bakai tue tak habis lagi p genting punya pasal aku terjah jer..haha

So..aku tak tahu pe nak citer korang layan lah gambar2 kat bawah tue yang aku upload penat upload taw so tengok la dan boley buat citer sendiri. Buatlah citer ape pun korang nak buat. Kalau citer baik dapat pahale kalau citer tak baik/jahat dapat dose tu je lah aku nak cakap.
hehe..


Genting Skyway untuk menuju puncak yeahhh


Condola yang terpantas didunia dan terpanjang diasia tenggara
















yes..ketinggian lulus..boley main roller coster..yeaaa
















we love bear...


jejak kasih..bekas pelajar Matrikulasi Negeri Sembilan hehe..




























the best angle at genting..walah..


saat mendebarkan..eeerrrr





waaaaaa....aaaaaa..waaaaa..peace..











best giler naik nieh..nak lagi..nak lagi..nak lagi..
























Aku: abee..nop order gapo abeee...(haha)

tatraaaa..ini lah Cik Nurul peminat setia korea yang aku dok citer kat hampa tue la..haha


wah!! bergaya.. sapa la yang snap pic nie.. umh3 walah..haha


good angle bebe..hahaaa

______AKU LA PLAK YER HEHE__________



Situasi ini sangat menyedihkan....mummy bila nak tinggi nie =(


Situasi diatas menyebabkan aku tak dapat masuk sini waaaaa...
akak tue jahat..saya tak suke akak tue..
















































______DAN INI BUAH TANGAN DARI GENTING______

hahaha...menarik part nie sbb tue aku beli gambar nie sebagai kenangan aku dan kawan2
tak mahal pun RM15 jer..haha


get closer..hehe

P/S: Hope can come again with my Lo Kong =)

Smile Healthily =D

2 COOL BACKSTOP:

aku!! said...

fie
pic last muke takut sume
hehehe

WNA (WanNurAfiyah) said...

mmg gerun seyh..nak cabut jantung dibuatnya..nasib xde sakit jantung lu tak dh semput dh kami semua..hahaah