BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Wednesday, March 9, 2011

Tips: How to Look 'cute'

Assalamualaikum...

Kakaka..kelakar plak rasanya bila post bende yang shok sendiri macam nie..Bila otak dah stress berehat sebentar dengan snap pic bajet cute macam nie memang menyeronokkan ye kawan2. Kawan2 patut cube pasti akan rasa yeaaa dan tenang seketika..hahaha Cube lah..=)

Untuk mewujudkan expresi yang cute gitue, banyakkan menonton drama/movie korea dan tiru gaya mereka hahaha.. Bayangkan anda cute seperti mereka dan bila snap pic tue jangan segan silu redah jer pose je usah risau untuk kelihatan euwww/yeakkk, photo edit software canggih2 macam2 version ada so boley edit di sana..hahaha

Dan yang paling penting, bila ada yang mengutuk katakan "well..Tq..please come again =)) "


ikat rambut macam nie pun cute..style dak2 tadika gitue..haha

"Oppa..muaxx"(argghh..sexy aoww)

"Oppa..kue te"

"Oppa...sarangeyooooo.."

"ha!! oppa...ot'toke"

"Oppa..chakk.."

~~ Sarangeyooo ~~
..Gamsahamida~~Kumowo..

p/s: kalau ade yang cube, please paste ure url blog bellow..tq =)

Thank you for reading this entry.
Smile Healthily..

2 COOL BACKSTOP:

aku!! said...

fie cute nye...mcm bdk2
kanak2 ribena~
:)

✿ milly molly ✿ said...

hey, u cute la!
siyes! :)