BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Thursday, March 24, 2011

CONTEST SWEET COUPLE YANG PALING COOL DAN COMEL =)

Assalamualaikum...

Yeaza!! Another contest to join inspired by FATIN AMIRA IZZATI (thanks ya bebe).

Before go deeply, let's take a look the owner 'sweet couple' banner.

Chakkk!!!!!



Anyone interested to join?? Yes..you guys are allowable to join.
Please click here and gets your RM50..
wow!!!!!

HERE WE GO BEBE !!!

Memperkenalkan peserta contest sweet couple paling cool and comel, wan nur afiyah and her cool boy Mr. Saiful Bahri.

tatraaaaa...blink3 =D


What say you guys??? do we look cool and comel together?? haha..
Harab2 gambar nie mampu manarik perhatian dekcik kita yer..haha(i'm writing too much ya)


Gambar ini aku pilih untuk contest nie sebab sesuai dengan tajuk/temanya iaitu cool and comel. Apa kaitannya??? haa..gambar nie diambil dan diedit semasa zaman2 comel dan cool kami dulu ketika menuntut di Kolej Metrikulasi Negeri Sembilan. Time tue masih sweet sour bercinta hahaha banyak cerita dan kenangan manis kami dalam gambar nie bak kate orang "picture tell million words" cool kan kawan2 hahah (promote2 nieh..yer dekcik) hahaha..

Lebih dua tahun sudah kami bersama, ALHAMDULILLAH. Kadang2 bila tengok balik gambar2 comel2 dulu sumpah akan senyum sampai telinga dan gelak sorang2.. Macam2 cerita di'flash back' dalam otak nie tambah2 de plak contest macam nie memang mampu menghangatkan lagi kasih sayang aku pada Mr. Saiful yauww..(cool tak..haha) nak2 aku ngan dia berjauhan demi melaksanakan tangungjawab sebagai seorang pelajar cewahhh!!!!


Sudah agaknya..Sekian dulu dari saya dan Mr. cool Saiful hehe =D
kepada kawan2 yang join contest nie good luck alls and Happy having Sweet Couple for Ever.
Chowww....


FRIEND TAG:
Huda
Ejat
Siti
FatinAmiraIzzati
WanNurHanna


THANK YOU FOR READING THIS ENTRY.
SMILE HAPPILY.

6 COOL BACKSTOP:

Syafiq Rosli said...

all da vest..:)

Muhammad Shafiq Hashim said...

Smoga berjaya

Dekcik said...

so sweet..
thanks join..
gud luck..

wannurafiyah said...

syafiq rosli : tq3 =D

syafiq hashim : tq3 =D

dekcik : wlcm..and..tq..=D

pingu_kecik said...

wah2..comel jer afi..
gud luck oke..xD

wannurafiyah said...

thankssss... pingu..pingu.. ^_^