BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Thursday, February 24, 2011

Saya Lapar... Nak Makan Nie...

Assalamualaikum...

Akh..bila lapar tentu la kene makan kan kawan2.. Aduih..mengidam la plak nak makan makanan yang sedap2.. Boring tahap dewa dah asyik makan bende yang sama hari2 lauk pauk yang tak berapa nak enak umh!!! itu lah yang ada kat cafe kampus aku.. Arghhh..nak makan pun tension ye la perut pun tension sebab asyik masuk makanan yang layu aje. Apa boley buat sudah suratan takdir mengatakan itu aje yang ada untuk aku makan maka makan lah aku walaupun sekadar mengeyangkan perut yang membekalkan tenaga untuk aku meneruskan panceroba kehidupan sebagai mahasiswa di UMP ini ( ceh..gaye kalah 1st class student kah3)

Bila fikir dan fikir apa aku nak makan hari nie??? Berlegar-legar di sudut otak aku nie akan ayam yang lazad di Chicken Roasters bersama fruit salad yang segar, salad yang enak dan pasta yang lemak berkrim.. Aaahhhhhh...beku bibir aku menahan lelehan air liur dari keluar mengenangkan makanana tersebut. Pekena pulak hot chocolate with vanilla muffin umhhh walahhh layan la wey.. Akhhh..mau saja aku berlari p beli tiket terus balik mau melantak sepuas-puasnya then baru balik kampus nieh..hahaha..

Umm..nampaknya berangan lah aku sampai malam huhuuu. Terpaksa melupakan angan-angan itu jommmm buat assignment, lab report, prepared for quiz and test.. huuuuuu

Layan ye laaaaaaa.....huhuuuuu


Yummyyyy...


srupppp...akhhh...sedapnyaa....

Smile Healthily =]

5 COOL BACKSTOP:

Redh Hder said...

skali ak pn tahan telan air liur je laa..>.<

WNA (WanNurAfiyah) said...

engkau... aku nie lagi lah..huhuuu

Redh Hder said...

haha..sabo je la..nt ad income makan la byk2 ye..

Misz Hanna said...

yummyy!!! sodap nye..aku tengok gambar pun teross rase lapar. ade sesape nak blanje tak? ke tuan blog nih nk blanje aku? suke nye

pingu_kecik said...

makan megi suda..
keh keh keh..~