BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Friday, February 18, 2011

APA NIE???




Hah!! Apa nie?? Apa dah jadi?? Betolkah?? Benarkah??

Umm..Ini adalah percubaan sahaja belum cukup kuat untuk pergi sejauh ini tapi tidak mustahilkan. Insyaallah, masa akan itu akan tiba jua. Yelah, bukan senang nak berubah perlu persediaan mental dan physical yang kuat supaya ianya bukan sekadar 'hangat-hangat tahik ayam'. Niat juga perlu teluskan kawan2 tak nak pakai tudung/selendang hanya dek fashion atau untuk kelihatan cantik dan bergaya sahaja ianya lebih dari itu kan. Pakai tudung bukan untuk penampilan/cantik diluar sahaja tapi didalam juga perlu cantik. Citer pasal cantik didalam nieh yang berat sikit. Saya tak nak nanti bila saya bertudung ada pulak yang kata "pakai je tudung p parangai macam setan" atau "pakai je tudung tapi pakai baju ketat-ketat" atau "pakai je tudung tapi time dating pegang2 raba2 gak" atau "pakai je tudung buat maksiat gak" dan macam2 lagi yang saya dengan. Mintak jauh dari itu semua.

Apa-apa pun sentiasa berdoa untuk kebaikan..Amin..

Malas nak cakap panjang2 nanti lain pulak jadinya..
Jom tengok "APA NIE??" kat bawah..
















p/s: thanks to Fatin for all the stuff and nurul as photographer.Muaxxx

Smile Healthily

5 COOL BACKSTOP:

Misz Hanna said...

macam muallaf la darling..ape pun tetap cun gituww...muah!!!

WNA (WanNurAfiyah) said...

hahaha..tq

xsakurax said...
This comment has been removed by the author.
xsakurax said...

Assalamualaikum. Alhamdulillah wna ada niat untuk berubah. Pada pandangan saya, tidak perlu kisah apa pandangan org lain pada kita. Sesungguhnya pandangan Allah pada kita adalah lebih penting drpd pandangan manusia pada kita. Do take a first step to change, even though it is hard. May Allah help u.
this is a link that I hope u can read it. take care my dear sister =)

http://dearlittleauntie.blogspot.com/2010/10/what-if-i-take-it-off.html

wannurafiyah said...

Insyaallah..
tq for ure support. really appreciate it. thanks for the link.