BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Saturday, January 15, 2011

CHOCOLAZAD..best? sedap? jom try..=)

Assalamualaikum...


Umm..apa plak kes aku kali nie erk.. Amboi ngade2 nak makan chocolate la plak yer. Asal la mengade sangat aku nieh betul lah agaknya aku nie mengade2 kan bak kata Miss Yana officemate kat tempat aku keje dulu tuh katanyer "afiey=mengade2" hahaha.. Whateverlah everybody janji i enjoyy.. Enjoy apa plak nieh??? enjoy sangat2 ngan kawan aku..kawan ker?? umm boley la dikatakan kawan erk 'Fatin Amira Izzati' budak same matrik ngan aku, comel dan cantik lagi bijak orang alahai bertuah badan, jelous pun ade owh!! haha.. Aku ade lah terbaca enty dia, jom2 tengok kat sini, www.fatinamiraizzati.blogspot.com bertajuk 'trauma' . Dia der order chocolate kat sini meh2 www.chocolazad.blogspot.com . waaaa!!!! geram seyh aku tengok bikin gue gilak tawuk ushhh cam sedap jerk dah la aku nie penggemar chocolate. Member aku si Ili Tarmizi der bagi chocolate banyak kat aku yeaaa aku suke dia beli time p langkawi cuti sem hari tuh.. waaa..melompat keriangan aku..sedappp...pure chocolate.... Berbalik kepada kisah cik fatin dan chocolazad blog nie, tahniah sebab anda berjaya mempengaruhi aku dan bikin aku teruja lalu ingin terut serta menempah lah. Sangat sempurna, perfect timing, aku punya anniversary is just around the conner, on this caming Febuary, waaaa tak sabar apa agak nyer suprise dari my Mr.Hello =) alamakkkk....kantoi sudah lah aku mau order chocalate nieh aiyaa mintak2 Mr.Hello tak baca entry nieh okey hak3..

Masih lagi dalam sesi menempah.. eshh..aiyaa..handfon aku habis battery la plak kene charge dulu..huhuu so sesi menempah perlu ditunda selama 2jam sebab handfon nie kene charge selama 2jam baru full hak3.. Sabar yer cik WNA yer..sabar..huk3 =( Sebelum aku baca enty si Fatin Amira Izzati tuh aku dah terbaca ter..okey haha enty si Fatin jugak namanya tapi fatin yang nie femous seyh gua suka dia..cuba teka sapa????? haaaa...'Fatin Liyana' antara blooger yang terfemous masa kini walahh!! i up u lah..hahaha...so bertambahlah gemuruh di jiwaku mau JUGAKkkkk... aaaaaaaaa..okey..ayoh!!!! tempah sekarang...so kawan2 sekelian jom2 turut serta menempah and jom2 share sesama entry berkisah Chocolate..umm mcm boley buat contest kn2???!!! ummm..nantilah belum bersedia lagi. Nak buat bukan senangkan. Caming Soon!!!! tunggu!!!!! =)


waaa...yammyyy..aku sangat suka akan ini.. Thanks to 'fatin Sahira' roomate aku, hari tue ada bagi aku..yeaaa Assa!! (brapa banyak nama fatin daaa)..


wahhh!!! menggugat keimanan aku..waaaaa.


Masyaallah..jangan jadi macam nie sudah lah yer WNA =p

Kata-kata: tak de kata2 kali ini hanya waaaa 'chocolate' waaaaa kek chocolate, strawberry chocolate and macam2 lagi berkaitan chocolate walahh!! Assa!!

Salam ceria =)

2 COOL BACKSTOP:

fatin_mira said...

huhuhu,mmg best gile choc tu,puas hati :) enjoy yr chocolazaddddd :)

WNA (WanNurAfiyah) said...

hope so dear.. xsabar seyh.. Haha misti enjoy yeaaa..tq =)