BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

love you alls =)

Monday, January 3, 2011

Baby part 2

Assalamualaikum...

a'hah!! ini entry yang ke-2 tok hari nie.. e'eh apa nie prev entry cakap 'Less on9' ?!!? hooo..WNA break promise yeee.. haha Jangan la buruk sangka kat aku nie aku tak de la buruk mana an2. Macam sem2 sebelum nie, first week memang selalu tak ada class kalau ada pun sekejap jer untuk sesi perkenalan. Buwet ponet deng jo eh p class tadi. 20 minit gak akh menunggu lat2 balik akh.. Aduh sebel akh.. Alang2 dah tak de bende nak di buwet, nak lah kongsi story sikit kan.. Sementara masih ada waktu dan kesempatan nie kan next n the next week mungkin dah buzy =(

Pica nie time aku p mane eh..emmm jap.. o'owh!! Sunway Pyramid. Date ngan lo kong aku lah kat sana hehe. Time tuh xmas (2010) tak habis la so masih ada lah sisa2 decoration kat sunway tuh.. Dap2 snap pica tetiba terpandang si anak comel nieh. Cute owh si anak nie tembab n baik lak tuh. Aku pegang dia tok pose tak nangis pun tersipu malu2 g ada lah hahaha comel baby nieh. Apa nama dia eh panggil si anak jer.. Alaaa aku tak berkesempatan nak interview mak dia lah. =) Oleh sebab si anak comel nie malu2 kucing, laki aku pun malu2 arnab sampai tak jumpa angle yang bagus daa so tak nampak jelas la muka si anak comel ini. Hanya pica ini yang bisa jadi kenangan.. haha Si anak comel ini saya suka.. assa!!

Lo kong:Jangan lah over sangat anak orang tue. Nanti i bagi U baby + baby = banyak baby okey.
Lo pow:Banyak Baby!! apa u U ingat I Kilang Produce Baby?? Banyak cantik.
Lo kong:hehe..gurau jer la sayang =P
Lo pow:Huh!! =p

Salam ceria =)

2 COOL BACKSTOP:

Love Hanna said...

hahahaha...1st time aku baca "malu2 arnab"...hehehe. lawak arh..hikhik

WNA (WanNurAfiyah) said...

kan..haha style seyh.. asyik kucing jee kasi 2kar ckit la.. hahaha